BUKU JINGGA - AGENDA PAKATAN RAKYAT

BUKU JINGGA - AGENDA PAKATAN RAKYAT
Klik pada imej untuk membaca kandungannya

Ahad, Mei 17, 2009

Pusat Khidmat Rakyat Import

Bukit Selambau - Pusat Khidmat Rakyat ADUN Sungai Bakap telah turun membantu Exco Kerajaan Negeri Kedah yang juga ADUN Bukit Selambau, YB S.Manikumar selama 2 hari pada 16 & 17 Mei.

Di atas permintaan YB S. Manikumar, seramai 3 orang pegawai Pusat Khidmat Rakyat secara sukarela membantu seterusnya memberi tunjuk ajar kepada pegawai-pegawai Exco berkenaan dalam menangani pelbagai aduan daripada masyarakat.

Pegawai Perkhidmatan Masyarakat ADUN Sg. Bakap, Pn. K. Rajaletchimee ketika dihubungi berkata : "YB S. Manikumar telah datang sendiri ke Sungai Bakap setelah mengetahui bahawa Pusat Khidmat Rakyat ADUN Sungai Bakap antara yang terbaik di Pulau Pinang dan memohon kepada YB Hj. Maktar untuk kami memberi tunjuk ajar kepada pegawai-pegawainya."

"Setelah bersetuju, kami diberikan tarikh dan tempat untuk bertugas. Kami sedia membantu mana-mana Pusat Khidmat yang ikhlas membantu masyarakat setempat walaupun ianya jauh di luar kawasan." tambahnya lagi.

Selain dari itu, terdapat juga agensi-agensi kerajaan yang turut serta dalam program tersebut.Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas...

ARKIB